regulamentul-miss-arad-2021

Regulamentul Miss Arad 2021


1. Pentru a participa la finala “Concursului judetean de frumusete Miss Arad 2021”, concurentele trebuie sa treacă de preselectia care se desfășoară în perioada 28.07.2020- 10.08.2021. Pentru a se înscrie la concurs, tinerele trebuie să completeze formularul de participare pe site-ul missarad.ro până  în data de  08.08.2021. În urma acestei etape, Comitetul organzatoric va selecta semi-finalistele pentru preselecția fizică, care va avea loc în data de 10.08.2021, la Domeniul Lupaș. Proba preselecției constă într-o probă de interviu (autoprezentare) și asumarea statului de finaliste.

 

2. Organizatorii își rezervă dreptul de a solicita concurentelor, informații sau fotografii suplimentare, în cazul în care imaginile transmise nu sunt concludente, clare sau acestea sunt dezavantajate în raport cu celelalte  fete înscrise la preselecție.

 

3. In cadrul preselecției poate participa orice domnișoară, cu varsta cuprinsă între 15 și 25 de ani, cu locuința din buletin în judetul Arad, necăsătorită și care să nu fie părinte. Înalțimea minimă a concurentelor trebuie să fie de minim 1.67 m. În anul 2021 vor putea să participe și finalistele din edițiile anterioare, acest criteriu fiind o excepție. În general, candidatura la Miss Arad este unică.

 

4. Comitetul organizatoric Miss Arad va delega o comisie formată din colaboratorii proiectului pentru a decide componența lotului de 12 finaliste ale ediției de anul acesta. Comisia va fi formată din specialiști în fotografie, hairstyle, make-up și modeling.

 

5. Toate concurentele vor fi anunțate telefonic de rezultatul jurizării, de către organizatori, în perioada 08.08.2021-09.08.2021.

 

6. Pentru a fi considerate finaliste ale concursului, după calificarea din urma preselectiei, acestea trebuie sa completeze si sa semneze declaratia de participare la concurs. În cazul în care concurentele sunt minore, declarația va fi completată și semnată de părinte/tutore legal.

 

7. Toate pregătirile și activitățile organizate în cadrul proiectului vor respecta măsurile de siguranță impuse de autorități.

 

8.  În urma preselecției, concurentele calificate (finalistele) trebuie să dea dovada de seriozitate

și comportament decent pe toată durata proiectului. De asemenea, finalistele trebuie să participe la finala concursului județean de frumusete care va avea loc în data de 25.08.2021, la Castelul Kintzig, Domeniul Lupaș(Zimandul Nou), în spațiu deschis.

 

9. În cazul în care câștigătoarea primului loc nu își poate duce la bun sfârșit responsabilitățile legate de titlu, acestea vor fi preluate de către ocupanta următorului loc.

 

PARTICIPAREA LA CONCURSUL JUDEȚEAN DE FRUMUSEȚE MISS ARAD 2021 NU PRESUPUNE NICI O TAXĂ.