regulamentul-miss-arad-2022

Regulamentul Miss Arad 2022

1. Pentru a participa la finala “Concursului judetean de frumusete Miss Arad 2022”, concurentele trebuie sa treacă de preselectia care se desfășoară în data de 30 iunie la Atrium Mall Arad.

 Pentru a se înscrie la concurs, tinerele trebuie să completeze formularul de participare pe site-ul missarad.ro (secțiunea înscriere) până  în data de  28 iunie 2022. În urma acestei etape, Comitetul organzatoric va selecta semi-finalistele pentru preselecția fizică, care va avea loc în data de 30.06.2021, la Atrium Mall Arad.  În termen de 48 de ore fiecare candidatură va primi un mesaj de confirmare a înscrierii, în cazul în care acest lucru nu se întâmplă, concurentele pot lua legătura cu organizatorii la tel: 0742531043 ( asistență concurente). 

 

2. Preselecția care va avea loc în data de 30 iunie, la Atrium Mall Arad va avea următorul program: Ora  17:30 validarea concurentelor (se completeaza de catre concurente fișele de înscriere, se dau numerele de concurs, se face instructajul general); Ora 19:00 jurizarea concurentelor.

 

3.  Proba preselecției constă într-o probă de interviu (autoprezentare) și asumarea statului de finaliste.

 

4. In cadrul preselecției poate participa orice domnișoară, cu varsta cuprinsă între 15 și 25 de ani, cu locuința din buletin în judetul Arad, necăsătorită și care să nu fie părinte. Nu este condiționată o înălțime minimă.

 

5. Comitetul organizatoric Miss Arad va delega o comisie (juriu) formată din colaboratorii proiectului pentru a decide componența lotului de 10 finaliste ale ediției de anul acesta. Comisia va fi formată din specialiști în fotografie, hairstyle, make-up, social și modeling. Finaliste se considera si castigatoarele concursurilor Miss Pecica, Miss Santana, Miss Ineu si Miss Pecica. Completul de finaliste va fi format de un numar de 14 tinere.

 

6. Pentru a fi considerate finaliste ale concursului, după calificarea din urma preselectiei, acestea trebuie sa completeze si sa semneze declaratia de participare la concurs. În cazul în care concurentele sunt minore, declarația va fi completată și semnată de părinte/tutore legal.

 

7.  În urma preselecției, concurentele calificate (finalistele) trebuie să dea dovada de seriozitate

și comportament decent pe toată durata proiectului. De asemenea, finalistele trebuie să participe la finala concursului județean de frumusete care va avea loc în data de 11.08.2022, la Vechiul Cazinou din Arad.

 

8. În cazul în care câștigătoarea primului loc nu își poate duce la bun sfârșit responsabilitățile legate de titlu, acestea vor fi preluate de către ocupanta următorului loc.

 

PARTICIPAREA LA CONCURSUL JUDEȚEAN DE FRUMUSEȚE MISS ARAD 2022 NU PRESUPUNE NICI O TAXĂ.

 

Președintele comitetului organizatoric Miss Arad,

Czebely Adela